Οδηγίες παιχνιδιού DriveMe blue

Βήμα 1

Επισκέψου την ηλεκτρονική σελίδα www.drivemeblue.gr από το κινητό/το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου.

Βήμα 2

Επίλεξε το κουμπί «Παίξε τώρα» ή, αν δεν επιθυμείς να παίξεις το παιχνίδι, επίλεξε το «Όχι ευχαριστώ, θέλω μόνο να λάβω μέρος στον διαγωνισμό.»

Βήμα 3

Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Βήμα 4

Επίλεξε ένα από τα τρία αυτοκίνητα Citroën Ami blue και πάτησε το κουμπί «Έναρξη».

Mobile ή tablet

Κατεύθυνε το αυτοκίνητο με τα δάχτυλά σου και σύλλεξε όσα περισσότερα CO2 μπορείς στη διαδρομή. Για να αλλάξει λωρίδα το αυτοκίνητο, σύρε το δάχτυλό σου προς δεξια ή τα αριστερα. Αν βρίσκεται το αυτοκίνητο στη δεξιά λωρίδα, σύρε το δάχτυλό σου προς τα αριστερά για να μετακινηθεί στη μεσαία λωρίδα.

Desktop

Κατεύθυνε το αυτοκίνητο με τo αριστερό και δεξί βελάκι από το πληκτρολόγιο και σύλλεξε τα CO2 που θα βρεις στη διαδρομή. Για να αλλάξει λωρίδα το αυτοκίνητο, πάτησε το δεξί βελάκι. Αν βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα, πάτησε το αριστερό βελάκι, για να μετακινηθεί στη μεσαία λωρίδα.

Βήμα 5

Βρες τη σωστή απάντηση στην ερώτηση που θα εμφανιστεί επιλέγοντας το «Α», το «Β» ή το «Γ». Αν δεν βρεις τη σωστή απάντηση, δεν πειράζει – επίλεξε το κουμπί «Συνέχεια» για να συλλέξεις ακόμα περισσότερα CO2.

Βήμα 6

Όσο το αυτοκίνητό σου φορτίζει, βρες μέσα σε ένα λεπτό τα τρία ζευγάρια των εικόνων.

Mobile ή tablet

Πάτησε με το δάχτυλο σου ένα από τα έξι πλαίσια για να δεις την εικόνα. Συνέχισε μέχρι να αντιστοιχίσεις τα ζεύγη.

Desktop

Πάτησε με τον κέρσορα ένα από τα έξι πλαίσια για να δεις την εικόνα. Συνέχισε μέχρι να αντιστοιχίσεις τα ζεύγη.

Βήμα 7

Αν ολοκλήρωσες μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο, επίλεξε το κουμπί «Συνέχεια». Αν δεν προλάβεις να βρεις τα ζευγάρια, δεν πειράζει – επίλεξε το κουμπί «Συνέχεια» για να συλλέξεις ακόμα περισσότερα CO2.

Βήμα 8

Όσο το αυτοκίνητό σου φορτίζει, βρες τη σωστή απάντηση επιλέγοντας «Σωστό» ή «Λάθος». Αν δεν βρεις τη σωστή απάντηση, δεν πειράζει – επίλεξε το κουμπί «Συνέχεια» για να λάβεις μέρος στην κλήρωση.

Βήμα 9

Συμπλήρωσε στο πεδίο τον αριθμό του κινητού σου, επίλεξε το κουμπί «Αποστολή κωδικού» και θα λάβεις έναν 6ψήφιο κωδικό με sms.

Συμπλήρωσε στο πεδίο τον κωδικό που έλαβες με sms.

Σε περίπτωση που δεν λάβεις τον κωδικό με sms επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.

Η επαναποστολή του δεύτερου κωδικού μπορεί να γίνει σε 1,5’. Αν και πάλι δεν λάβεις τον κωδικό, επαναλαμβάνεις τη διαδικασία. Έχεις τη δυνατότητα να επαναλάβεις τη διαδικασία, αν φυσικά εξακολουθείς να μη λαμβάνεις τον κωδικό άλλες τέσσερις φορές.

Σε περίπτωση που συνεχίζεις να μη λαμβάνεις τον κωδικό, μπορείς να δοκιμάσεις σε 24 ώρες.

Αν και μετά τις 24 ώρες δεν έχεις λάβει τον κωδικό, επικοινωνείς με το support@drivemeblue.gr

Συμπλήρωσε τα υποχρεωτικά πεδία, ονοματεπώνυμο, email και την ημερομηνία γέννησής σου, αφού προηγουμένως έχεις διαβάσει τους όρους του διαγωνισμού, τους έχεις αποδεχθεί και έχεις συναινέσει στη χρήση/επεξεργασία τους για τους σκοπούς της κλήρωσης, επιλέγοντας τη σχετική ένδειξη που εμφανίζεται στα ειδικά πεδία.

Αφού συμπληρώσεις και αποδεχθείς τα υποχρεωτικά πεδία, επιλέγεις το κουμπί «Υποβολή συμμετοχής» και καταγράφεται η συμμετοχή σου.

Κάθε κινητό μπορεί να λάβει μόνο μία φορά μέρος στον διαγωνισμό.

Βήμα 10

Σε περίπτωση που ο αριθμός του κινητού σου έχει ήδη λάβει μέρος στον διαγωνισμό, θα εμφανιστεί το μήνυμα «Έχεις ήδη λάβει μέρος στον διαγωνισμό! Καλή επιτυχία!».